Bătrână care traversa neregulamentar lovită de un șofer neatent care circula în marșarier, pe strada I. G. Sbiera din Suceava

La data de 25 noiembrie 2022, în jurul orelor 17:08, Doru C., de 52 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce efectua manevre de mers înapoi cu autoturismul Skoda pe strada I. G. Sbiera din localitate a surprins şi accidentat pe Aurica I., de 82 de ani, din localitate, care traversa strada prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a bătrânei care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate. În urma investigaţiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „ contuzie toraco-abdominală, traumatism șold stâng, traumatism genunchi stâng”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava. Victima a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche