Bursă a locurilor de muncă pentru refugiații de Ucraina organizată de AJOFM Suceava

Ajofm Suceava, în parteneriat ci Centrul de Urgențe Sociale Suceava al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, organizează vineri, 11 noiembrie 2022, ncepând cu ora 10:00, Bursa specializată pentru refugiații din Ucraina, la sediul solicitantului din municipiul Suceava, strada Zamcei, nr. 17.

„Partenerul nostru a selectat 33 de persoane refugiate, motivate să găsească un loc de muncă în sfera lor de competențe, dar și să învețe noi meserii, pentru a-și crește copiii în România. Persoanele selectate au studii superioare în economie, inginerie, imobiliare, educație, medicină și calificări în domeniile cosmetică, vânzări, design, brutar, programator. Alături de acestea, vor fi prezenți refugiați cu diferite calificări, înregistrați în evidenta AJOFM Suceava”, a transmis AJOFM Suceava. 

Până miercuri și-au anunțat participarea șapte angajatori suceveni, care oferă locuri vacante în confecții, vânzări, întreținere și reparare autovehicule, sănătate. 

Bursa va fi deschisă pentru orice persoană care caută un loc de muncă

Angajatorii interesați în recrutare de personal pot trimite formularul de înregistrare, postat pe paginile oficiale ale agenției, la email suceava@anofm.gov.ro sau pot contacta instituția la telefon 0786290204, 0230523279.
Mai nouă Mai veche