Ce medicamente nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de vacanta si cum le gasesti ieftin?

 

O vacanta se poate transforma cu usurinta intr-un adevarat haos. Starile de rau si intamplarile nefericite apar fix cand distractia e in toi sau exista un plan bine conturat despre cum poate avea loc cel mai frumos sejur. Copiii pot fi la fel de entuziasmati ca adultii si pot suferi mici leziuni, schimbul de clima poate duce la aparitia unor raceli, in timp ce mesele luate la restaurant sau gustarile de la taverna pot produce indigestii.

Toate acestea si multe alte neplaceri pot fi ameliorate cu usurinta avand la indemana o trusa de medicamente cel putin in scop preventiv, prezenta ei fiind obligatorie daca exista deja o serie de afectiuni sau tulburari cunoscute. Ea poate fi alcatuita simplu si rapid, folosind medicamente la pret redus si diferite alte accesorii medicale practice in situatiile urgente pe care ar trebui sa le prevenim cu totii.

Ce trebuie sa contina trusa medicala de vacanta si cum pot fi achizitionate medicamente la pret redus?

Ce ar trebui sa contina si cum poate fi organizata trusa medicala de vacanta cu un buget redus? Nimic mai simplu! Dat fiind ca e foarte posibil ca unele medicamente sa nu fie folosite deloc, iar altele nu sunt de uz general, medicamentele si accesoriile medicale nu ar trebui achizitionate in cantitati mari. Se recomanda maxim un blister de medicamente din categoria analgezicelor, a antiinflamatoarelor, antidiuretice, antivomitive si medicamente pentru febra.

Pentru a fi achizitionate la cel mai mic pret, pot fi cautate online in farmacii, unde adesea se gasesc promotii bune si medicamente la pret redus variate. Mai exista si tentatia de a fi achizitionate truse complete sau oferte 1+1, dar trebuie tinut cont si de nevoile fiecarei familii in parte caci acestea sunt intr-adevar profitabile, dar pot avea un pret mai mare si pot contine produse de care nu e neaparat nevoie.

Ce accesorii medicale nu trebuie sa lipseasca din trusa medicala?

Pentru julituri, taieturi sau arsuri, in trusa de medicamente va trebui sa se regaseasca si o solutia dezinfectanta, bandaje si pansamente sterile, vata si o foarfeca. Alaturi de acestea se poate adauga si un termometru in cazul in care apar stari febrile, si nelipsitele produse impotriva arsurilor.

Pentru a face mici economii se pot folosi vouchere de cumparaturi oferite de catre farmacii in diferite perioade ale anului sau se pot regasi cupoane de reduceri inclusiv pe diferite site-uri de profil.

Organizeaza trusa de medicamente din timp

In perioadele destinate concediilor, de exemplu, vara, multe medicamente pot disparea din stocuri dat fiind solicitarile crescute. De aceea, e ideal ca trusa sa fie pregatita din timp, cu minim 7-14 zile inainte, ca sa nu fie omis niciun medicament care ar putea fi important si necesar. Totodata, la comenzile online cum sunt cele de la drmax.ro nu se mai pierde timp in asteptarea curierilor ce pot fi la randul lor aglomerati sau sa lucreze intr-un numar restrans.

Expertii in reduceri de la Discount.ro recomanda folosirea de cupoane pentru transport gratuit sau solicitarea livrarii medicamentelor cu ridicare din farmacie, ce pot aduce un plus la bugetul de cheltuiala stabilit pentru vacanta, evitand totodata intarzierile ce au cauze diverse.

 


Mai nouă Mai veche