FOTO Tânără prinsă cu șase butelii de freon în mașină, la Siret

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat șase recipiente cu freon în valoare de peste 7.000 lei. Conducătoarea mașinii cu care era transportată marfa a fost amendată cu 5.000 de lei, iar mașina a fost reținută în vederea continuării cercetărilor.

Joi, 17 noiembrie 2022, în jurul orei 13.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au oprit pentru control, în orașul Siret, un microbuz înmatriculat în Ucraina și condus de o femeie în vârstă de 26 de ani, cu dublă cetățenie română și ucraineană.

Polițiștii de frontieră, având suspiciuni cu privire la marfa transportată, au condus vehiculul la sediul Sectorului pentru efectuarea unui control amănunțit. Așa au descoperit că femeia transporta șase recipiente cu agent refrigerant (freon) și alte bunuri pentru care conducătoarea auto nu a putut prezenta documente justificative.

Recipientele cu freon, în valoare totală de peste 7.000 lei, și autovehiculul, în valoare de 40.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Conducătoarei auto i-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul și tranzitul de substanțe și preparate periculoase.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.