Grav rănit după ce s-a îmbătat dis-de-dimineață, iar apoi s-au apucat să tencuiască hornul casei, dar a căzut de pe scară peste un vecin, la Mihoveni

Luni, 14 noiembrie 2022, în jurul orei 10.26, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din satul Mihoveni, comuna Șcheia, județul Suceava, a căzut de pe o scară și a suferit leziuni.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 08:00 Neculai N. s-a deplasat la vecinul Călin N. din Mihoveni pentru a-l ajuta să tencuiască hornul casei. Până în jurul orei 08:30 bărbatul a consumat băuturi alcoolice, după care și-a pregătit materialele de construcție și sculele, urcându-se pe acoperișul casei.

În jurul orei 10:24, bărbatul se afla pe o scară metalică, iar la ultima treaptă a acesteia a alunecat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 2,30 metri peste vecinul său care se afla lângă scară, lovindu-se astfel cu umărul de pământ.

Victima a fost transportată la UPU Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se diagnostic preliminar „traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, contuzie cervicală și contuzie umăr stâng”.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar aparatul a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevată și o mostră biologică de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche