Metoda teribilă prin care un bărbat din Fălticeni și-a pus capăt zilelor din cauza singurătății, sărăciei și bolii

Joi, 10 noiembrie 2022, la ora 14.45, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată telefonic despre faptul că Vasile M. s-ar fi sinucis.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orelor 14.00, Vasile M., de 53 de ani, a lipit pe ușa locuinței sale un afiș prin care spunea că s-a sinucis și a lăsat ușa întredeschisă.

Ajunsă la fața locului, patrula de siguranță publică a pătruns în apartament pe ușa aflată întredeschisă, iar în dormitor l-au identificat pe bărbat care avea trasă pe cap o pungă din material plastic, lipită în jurul gâtului, iar lângă el avea două butelii de gaz cu furtunele aferente, care erau introduse în punga din jurul capului. Cele două butelii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii ajunși la fața locului au oprit gazul din butelii, i-au scos acestuia punga de pe cap, iar la scurt timp echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul, în urma manevrelor de resuscitare efectuate.

Examinând cadavrul, s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Cu ocazia cercetării apartamentului, nu au fost identificate urme de forțare sau de răvășire, iar pe fotoliul de lângă patul unde a fost găsit cadavrul a fost găsit un bilet prin care susnumitul declara faptul că s-a sinucis din motive de singurătate, sărăcie și boală.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni și a fost informat Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei.
Mai nouă Mai veche