Un motociclist beat și fără permis gonea cu 95 km/h pe Calea Unirii din Suceava. A fost suprins de radar și acum are dosar penal

Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la ora 16:46, echipajul din cadrul Poliției Municipiului Suceava - Biroul Rutier, în timp ce efectua activități de supraveghere și control trafic în zona de responsabilitate, a observat o motocicletă care se deplasa pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, din direcția străzii Traian Vuia către Calea Burdujeni. Motocicleta a fost înregistrată de aparatul radar cu viteza de 95 de km la oră în localitate, în zona de limitare a vitezei de 50 de km la ora.

Conducătorul Cristian M., de 47 de ani, din municipiul Suceava, a fost oprit în vederea sancționării pentru abaterea comisă, ocazie cu care acesta a declarat că nu posedă permis de conducere. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche