Pieton ghinionist accidentat de o căruță izbită de o mașină, la Clit

Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la ora 16.50, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier cu victime pe raza satului Clit din comuna Arbore.

Din primele cercetări s-a constatat Liviu T., de 36 de ani, conducea autoturismul VW Passat pe DJ 209J, dinspre centrul comunei Arbore către Clit, iar la un moment dat a acroșat cu partea din dreapta față un tractor care avea legată în spate o căruță și care era parcat pe contrasens. În urma impactului, autoturismul s-a rasturnat, iar din impactul inițial a împins tractorul și căruța peste pietonul Eugen C., de 58 de ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens.

Întrucât pietonul a suferit leziuni, a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche