Si pensionarii isi pot cumpara un telefon inteligent

 

Telefoanele cu butoane sunt pe cale de disparitie. Evident ca ele si-au facut datoria la vremea lor, dar acum, fiind depasite, sunt inlocuite de telefoane inteligente, care au conexiune la internet. Daca de pe telefoanele vechi se initiau apeluri, se scriau mesaje, se putea asculta muzica si se faceau poze, functiile telefoanelor inteligente s-au diversificat. Pe ele se pot descarca zeci de jocuri, ele permit citirea mesajelor primite pe e-mail, trecerea in revista a paginilor de pe retelele de socializare, vanzarea sau cumpararea unor produse.

Orice urgenta se rezolva cu ajutorul unui telefon inteligent, de aceea romanii sunt interesati de pret Samsung la Total Convert.

Total Convert a aparut acum 6 ani ca un raspuns la nevoia crescuta a romanilor de dispozitive la preturi accesibile. Salariul nu permite cumpararea unui telefon nou cu 800 de lei dati pe loc, dar magazinul de electronice prezentat mai sus accepta plata in rate, numarul acestora fiind de 4, 6 si 12. Suma de 800 de lei se imparte la 4 si deja telefonul este parca mult mai aproape de cel care doreste sa il aiba. 200 de lei este o suma accesibila la care poate renunta orice roman din salariu, daca doreste sa aiba un telefon care:

-se incarca rapid;

- are autonomia bateriei mare;

-arata ca nou, dar este la jumatate de pret;

-are program de editare a pozelor;

-poate realiza si videoclipuri;

-conexiunea la internet ii permite sa inlocuiasca laptopul cu succes.

Da, un telefon performant inlocuieste cu succes laptopul si fiindca este mai mic decat acesta, poate fi luat oriunde.

Samsung este o marca buna de electronice, de aceea este solicitata de multa lume.

Magazinul online prezinta o serie de avantaje de care multi cumparatori sunt sedusi. Acestea sunt:

1. Voucherul de 20 de lei acordat celor care se aboneaza la stirile site-ului. Fiecare banut conteaza, de aceea orice bonus/reducere/promotie este bine venit/bine venita.

2. Telefoanele, laptopurile, televizoarele care costa 500 de lei sau o suma mai mare de aceasta sunt livrate gratuit oriunde in tara.

3. Dispozitivele se pot rezerva timp de 48 de ore ca persoana sa se poata prezenta la magazinul din Bucuresti pentru a-l incerca si a vedea daca are nevoie de acest produs sau nu.

4. Toate electronicele au fost atent verificate si sunt grupate pe categorii estetice. Cele care apartin grupei A+ sunt aproape noi.

5. Produsele au un termen de garantie de 12 luni.

6. Exista posibilitatea achitarii in rate a produsului, iar numarul maxim al acestora este 12.

7. Multe dintre telefoanele Samsung sunt libere de retea, iar acestea sunt cele mai avantajoase. Cumparatorul poate utiliza orice cartela. In anumite zone nu este semnal pentru o anumita retea, de aceea este ideal ca telefonul sa nu fie codat.

Samsung A21s 32GB Black , 3GB , Dual SIM, grad estetic A , liber de retea reprezinta alegerea ideala din multe puncte de vedere. In primul rand, Samsung este un telefon rezistent, foarte bun, iar aspectul sau este elegant.

In al doilea rand, este liber de retea si nu in ultimul rand, arata de parca ar fi nou, pretul sau fiind de 499 de lei.

Daca se alege sistemul de rate si se bifeaza numarul 4, nu se va percepe dobanda.

Telefonul are o memorie buna si se vinde fara accesorii, dar acestea pot fi cumparate separat. Toate componentele acestui dispozitiv au fost verificate atent si toate functiile sale, de aceea, cumparatorul il poate cumpara cu incredere.

Exista insa si un telefon Samsung mai ieftin decat acesta. Samsung A01 Core 16GB Black , 1GB , Dual SIM , grad estetic A , liber de retea costa 299 de lei si poate fi cumparat si el in 4 rate, valoarea acestora fiind de 85 de lei.

La acest pret foarte avantajos, dispozitivul are putine urme de utilizare si pare nou.

Faptul ca multe dintre telefoane sunt ieftine, de calitate premium si par noi explica succesul acestui magazin online, care de la infiintare pana azi a vandut peste 50 000 de produse.

Exista si telefoane mai scumpe, pretul variaza in functie de functii si de calitatea camerei.

Dar magazinul se gandeste si la romanii care au multe telefoane si au nevoie de bani, iar in situatia data se gandesc sa vanda din dispozitive. Cumparatorii sunt seriosi, dau banii pe loc si ofera cel mai bun pret, 80 % din valoarea produsului de pe piata.

Toate telefoanele sunt libere de retea, fapt care permite cumparatorului sa isi ia cartela de la fucnizorul pe care il apreciaza cel mai mult.

Datorita acestui magazin, orice roman gaseste un telefon pe masura pretentiilor si a posibilitatilor sale financiare. Exista telefoane care par noi, care au mici zgarieturi, dar si telefoane functionale, dar care arata ca un produs de second-hand. Preturile variaza si in functie de aspect. In perioada scolii online, parintii s-au multumit cu orice tip de dispozitiv care sa asigure participarea la cursuri a copiilor. Multi dintre bucuresteni sunt recunoscatori magazinului de telefoane second-hand pentru ca datorita acestuia copiii au avut acces la educatie. Total convert vinde produse electronice second-hand, facandu-le accesibile tuturor.

Daca o persoana isi doreste enorm o consola sau un telefon mobil si cineva apropiat doreste sa o surprinda, ii poate face cadou un produs din acest magazin al carui aspect este A+ sau A. Ii va produce multa bucurie, fiindca va putea sa isi indeplineasca visul.

In prezent, oamenii nu pot trai fara dispozitive. Telefonul poate fi comparat cu un produs de baza la care lumea nu poate renunta.


Mai nouă Mai veche