Un tânăr beat s-a trântit cu mașina în bordură sub ochii polițiștilor, în zona Nordic

Marți, 1 noiembrie 2022, la ora 00:25, un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce efectua activități de patrulare și menținere a ordinii publice pe bulevardul George Enescu, în zona Nordic, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că șoferul autoturismului Volkswagen Passat a pierdut controlul direcției în timp ce se deplasa pe direcția Nordic - Catedrală a intrat pe contrasens, iar cu roata stângă față a lovit bordura după care a revenit pe sensul de mers și s-a oprit pe prima bandă.

S-a procedat la punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase în vederea opririi autoturismului pentru a nu-și continua deplasarea.

La volanul autoturismului Volkswagen Passat se afla Marian B., de 25 de ani, din comuna Todirești. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,05 mg alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei, semnând declarația de consimțământ și fiind de acord cu recoltarea probelor biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche