Accident bizar la Milișăuți. Cu o bandă blocată de o platformă care încărca un autoturism avariat și o camionetă intrată în depășire, o tânără care circula regulamentar s-a speriat și s-a izbit cu mașina într-un timpan de podeț. Un pasager a fost rănit

Joi, 15 decembrie 2022, în jurul orei 07.20, Ciprian S., de 25 de ani, din Rădăuți, conducător al autoutilitarei Mercedes Benz, a efectuat manevra de oprire neregulamentară în zona intersecției cu strada Luncii din orașul Milișăuți, pe un sector de drum în curbă la dreapta, în rampă, prevăzut cu marcaj continuu, pe banda de circulație dinspre Suceava spre centrul orașuli Milișăuți, orientat cu fața spre centrul orașului Milișăuți. Bărbatul încărca pe platforma autoturilitarei un alt autoturism avariat. 

Dinspre muncipiul Suceava se deplasa o altă autoutilitară, care a efectuat manevra de depășire a autoutilitarei Mercedes Benz, pentru a-și continua deplasarea spre centrul orașului Milișăuți. 

Dinspre centrul orașului Milișăuți se deplasa autoturismul Audi A3, condus regulamentar de Daniela S., de 20 de ani, din Marginea. La întâlnirea pe sensul ei de mers cu autoutilitara care finaliza manevra de depășire, tânăra a virat dreapta, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un timpan de pod din beton, aflat la intersecția DN 17 A cu strada Luncii.

În urma impactului, au rezultat avarii la autoturismul Audi A3, precum și vătămarea corporală ușoară a lui Alexandru M., de 20 de ani, din Marginea, pasager pe locul dreapta față în autoturismul Audi A3. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral ușor și epitaxis”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche