Bărbat reținut în arest după ce și-a bătut iubita în noaptea de Crăciun, la Vatra Dornei

La data de 25 decembrie 2022, la ora 03:15, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că o femeie din Vatra Dornei a fost agresată de către concubinul ei, Adrian P.

În urma verificărilor s-a constatat că cele două persoane au o relație de concubinaj din septembrie 2021 și locuiesc împreună în apartamentul femeii situat pe Calea Transilvaniei din Vatra Dornei.

În noaptea de 24 spre 25 decembrie 2022, cei doi concubini s-au deplasat la locuințele mai multor prieteni, unde au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 02:00, după care s-au deplasat spre locul de domiciliu.

În timp ce se deplasau pe Calea Transilvaniei, între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu pe fondul unor neînțelegeri, în urma căreia bărbatul a lovit-o pe femeie cu pumnul în zona umărului stâng și a împins-o. După ce au ajuns la apartament, bărbatul a continuat să o agreseze.

În urma agresiunii, femeia s-a deplasat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Vatra Dornei, în vederea acordării de îngrijirii medicale, unde i s-a acordat diagnosticul „traumatism umăr drept, declarativ agresiune”.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „Violența în familie”.

Având în vedere aspectele sesizate, lucrătorii de poliție au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile față de agresor.

Totodată, față de bărbat s-a dispus de către lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică, reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore.
Mai nouă Mai veche