Buletin de presă, 13 decembrie 2022 - IPJ Suceava

Obiecte de îmbrăcăminte contrafăcute în valoare de 254.200 de lei, confiscate de polițiști

În data de 12.12.2022, polițiști din cadrul IPJ Suceava au organizat şi executat o acţiune pe raza judeţului, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală, ocazie cu care a fost verificată 1 societate comercială și constatate 2 infracțiuni.
În cadrul acțiunii polițiștii confiscat 544 de obiecte de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 254.200 de lei.


Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 12.12.2022, orele 07:00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, dinspre localitatea Ilișești spre municipiul Suceava, o femeie de 27 de ani din comuna Ilișești a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un parapet metalic.
Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 12.12.2022, in jurul orelor 12.05 în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, o femeie de 34 de ani a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată și marcată corespunzător.
Din impact a rezultat rănirea pietonului, care afost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche