Afacerist rădăuțean numit președinte al echipei de fotbal Bucovina Rădăuți

Patronul firmei de transport Tarsin, Corneliu Lucescu (foto dreapta), a preluat funcția de președinte al echipei de fotbal Bucovina Rădăuți. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului. 

,,Astăzi, CSM Bucovina Rădăuți a reușit cel mai bun "transfer" al sezonului. Domnul Corneliu Lucescu, care până acum a ajutat echipa de fotbal a CSM Bucovina Rădăuți, a decis să se apropie și mai mult de noi, acceptând să ocupe funcția de președinte al secției de fotbal. Țin să îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată, iar iubitorilor sportului le promitem că noi, împreună cu Primăria Municipiului Rădăuți, prin primarul Bogdan Loghin, să facem performanță și să aducem sportul rădăuțean acolo unde îi este locul”, a spus directorul CSM Bucovina Rădăuți, Nichiforiuc Cosmin (foto stânga). 

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Bucovina Rădăuți ocupă locul al doilea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, cu 29 de puncte, la diferență de nouă puncte față de echipa de pe primul loc, Foresta Suceava. 

Fostul președinte al echipei de fotbal, Manuel Costache, a demisionat în luna decembrie. 

Prin firma Tarsin, Corneliu Lucescu oferă servicii de transport pentru mai multe echipe sportive de la nivel național.

CSM Bucovina Rădăuți este un club sportiv aflat în subordinea Primăriei municipiului Rădăuți. 
Mai nouă Mai veche