Bărbat găsit mort pe o bancă din centrul orașului Gura Humorului

Duminică, 15 ianuarie 2023, la ora 12:51, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat stă pe o bancă din centrul orașului și este posibil să fie decedat.

În urma cercetărilor efectuate, la fața locului, pe o bancă situată pe strada Uzinei, în fața magazinului Bonito din centrul orașului Gura Humorului, a fost găsit un bărbat, poziționat cu fața în sus, fără semne vitale. În urma investigațiilor efectuate de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului s-a constatat că acesta era decedat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul decedat este Petru O., de 67 de ani, din localitate, necăsătorit și fără copii. Acesta locuia singur la adresa de domiciliu, iar în dimineața de duminică, în jurul orei 10:00, a plecat de la locuința sa de domiciliu spre centrul orașului. Aici s-a plimbat prin zona pieței agro-alimentare, iar la un moment dat s-a așezat pe banca din fața magazinului Bonito, unde a decedat.

A fost identificat fratele defunctului, care a declarat că fratele său era consumator de băuturi alcolice și fumător, cunoscut cu afecțiuni medicale și nu se afla sub tratament medical. Acesta nu era înscris la vreun medic de familie.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost constatate elemente de suspiciune cu privire la deces, la examinarea vizuală a cadavrului nefiind observate urme de violență.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche