FOTO Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu un camion încărcat cu apă minerală, la Dorna Arini

Marți, 17 ianuarie 2023, la ora 11:40, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului municipal Vatra Dornei despre faptul că Adrian C., de 55 de ani, s-a prezentat pentru acordarea îngrijirilor medicale, declarând că este victima unui accident rutier produs în dimineața zilei, pe DJ 174, în satul Dorna Arini, judeţul Suceava, având diagnosticul „traumatism craniu-cerebral minor fără pierderea cunoștinței, traumatism hemitorace stâng, nu rămâne internat”.

În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 04:25, bărbatul în timp ce conducea autoutilitara Scania, care tracta semiremorca, pe DJ 174, în satul Dorna Arini, din direcția Panaci către Vatra Dornei, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum, curbă la stânga şi carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Inițial, evenimentul rutier a fost soluționat ca accident cu pagube materiale de către lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Vatra Dornei, ocazie cu care bărbatul a fost sancționat contravențional în baza procesului verbal de constatare a contravenției, fiindu-i eliberată autorizație de reparație.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Ulterior a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală potrivit pentru vătămare corporală din culpă.
Foto: Mirela Sutu
Mai nouă Mai veche