Două persoane rănite într-un accident rutier, la Milișăuți

La data de 31 decembrie 2022, în jurul orelor 23.15, Constantin B., de 25 de ani, din Marginea, a condus autoturismul Volkswagen pe DN 2H din orașul Milișăuți, având direcția de deplasare spre municipiul Rădăuți. Când a ajuns la curba ușoară spre dreapta, întrucât nu a adaptat o viteză corespunzătoare la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoturismul Opel condus regulamentar de Constantin P., în vârstă de 52 de ani, din Bădeuți, care avea direcția de deplasare spre municipiul Suceava.

În urma impactului, conducătorul autoturismului Opel a suferit leziuni ușoare și s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în urma examinării de către cadrele medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie toracică”.

De asemenea, în urma impactului, o pasageră care se afla pe locul din spate al autoturismului Opel a suferit leziuni ușoare și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în urma examinării de către cadrele medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism ușor, plagă frontală”.

Conducătoarii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, apoi acestora li s-a recoltat o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche