FOTO Trei suceveni au murit într-un accident rutier în județul Bistrița. Al patrulea este grav rănit

Trei persoane au murit și una a fost rănită într-un grav accident rutier produs duminică seara în județul Bistrița Năsăud, pe DN 17C, la ieșirea din Telciu spre Romuli. În accident au fost implicate un autocar în care se aflau 37 de persoane și un autoturism înmatriculat în județul Suceava în care se aflau patru oameni.

Martorii spun că pe fondul vitezei neadatată la condițiile de drum, într-o curbă autoturismul a intrat pe contrasens și s-a izbit în autocar după care a ricoșat și a căzut în albia râului Sălăuța.

În urma impactului, cele patru persoane din autoturism au rămas încarcerate. Au intervenit pompierii militari cu două echipaje de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au fost trimise în ajutorul victimelor. A fost activat Planul roșu de intervenție pentru județul Bistrița-Năsăud.

Un singur pasager din mașină a scăpat cu viață, fiind primul care a fost scos din autototurism. Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital.

Din păcate, celelalte trei persoane aflate în mașină și-au pierdut viața: Robert Cehren (21 ani, șoferul - foto dreapta), Alexandra Strajeriu (20 ani - foto stânga) și Constantin Cehren (41 ani, unchiul șoferului).

Din autocarul care făcea o cursă regulată Cluj - Sightu Maramației nu a fost rănită nicio persoană, iar călătorii și-au continuat deplasarea cu un alt mijloc de transport.
Mai nouă Mai veche