Life Dental Spa analizează deschiderea unei clinici stomatologice în Suceava

Fondată în anul 2008, clinica Life Dental Spa are în plan deschiderea a cel puțin cinci noi clinici stomatologice iar pe listă sunt mai multe orașe din țară.

„Ne uităm cu atenție spre orașe precum Ploiești, Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău sau Suceava. Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau și în altele noi, în funcție și de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru. Luăm în calcul inclusiv locații existente, cu echipe medicale care își doresc să meargă la nivelul următor și suntem deschiși să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt”, a declarat Ștefan Obreja, investitor și cofondator Life Dental Spa.

Potrivit reprezentantului Life Dental Spa, bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 20.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

„Am decis ca din acest an să ne extindem la nivelul țării și sub diferite forme de parteneriate, alături de antreprenori, medici sau clinici dentare care vor să aibă un ROI garantat. Domeniul stomatologic este o afacere sigură, indiferent de situatia economică a unei țări, conflicte politice sau un context oarecum nefavorabil ori sensibil, cum poate fi în alte industrii. Oamenii au nevoie să își îngrijească dantura indiferent de ce se întâmplă în exterior. Este o investiție cu risc minim de eșec”, a mai punctat Ștefan Obreja.

Life Dental Spa are o echipă de 80 de specialiști în medicină dentară, în 10 clinici la nivelul întregii țări (București (Victoriei, Magheru, Unirii), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu sau Pitești).

Niciun comentariu

Un produs Blogger.