O femeie a murit după ce a băut 2,5 litri de parbrizol, la Vatra Dornei

Luni, 2 ianuarie 2023, la ora 15:23, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic, prin 112, cu privire la faptul că Carmen T. a fost găsită decedată în locuința.

La locul faptei s-a deplasat inițial un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul femeii în vârstă de 48 de ani. În urma cercetărilor s-a constatat că femeia locuia împreună cu concubinul său, în locuința acestuia situată în municipiul Vatra Dornei, județul Suceava.

În dimineața zilei de luni, bărbatul a găsit în locuință un pet de 5 litri cu conținut de parbrizol, din care aproximativ jumătate era consumat, iar femeia acuza stare de rău și dureri la nivelul abdomenului, motiv pentru care bărbatul a ascuns petul cu parbrizol. Femeia era cunoscută ca și consumatoare de băuturi alcolice.

Cadavrul nu prezintă urme de violență pe suprafața corpului și nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Acesta a fost depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei și a fost notificat Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche