O pasageră a murit în autocarul cu care venea din Germania

La 9 ianuarie 2023, orele 10:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că s-a constatat decesul unei femeie care a fost preluată dintr-un autocar staționat în fața Hotelului Bucovina din municipiului Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la orele 08:33 Ștefania T. se afla într-un autocar al SC Euro Fratelo SRL, care se întorcea din Germania, staționat în fața Hotelului Bucovina, din municipiul Suceava, județul Suceava. La un moment-dat femeia a acuzat o stare de rău, manifestată prin stare de leșin și colorare a buzelor, motiv pentru care a fost apelat numărul de urgență 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a aplicat manevre de resuscitare, însă la ora 10:30 s-a constatat decesul. Cadavrul a fost transferat la Morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzelor morții.

Având în vedere faptul că femeia se afla în tranzit și nu s-au identificat aparținători, evenimentul a fost anunțat lucrătorilor Postului de Poliție Poiana Teiului, județul Neamț, urmând a fi anunțate rudele apropiate. Din primele verificări a reieșit că singura rudă a persoanei vătămate este un fiu stabilit în municipiul Iași.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche