Tânăr din Straja evacuat de polițiști din casă în seara de Revelion după ce s-a îmbătat și și-a lovit soția. A fost emis ordin de protecție pentru cinci zile

La 31 decembrie 2022, la ora 22:45, lucrătorii Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 36, din Straja, ani cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal la locuința de domiciliu și că a lovit-o.

În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 21:00, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, soțul său în vârstă de 36 de ani a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o.

Femeia nu a dorit intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plangere penală împotriva soțului ei.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva agresorului pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, împotriva agresorului s-a dispus ca măsură de protecție părăsirea temporară a locuinței din comuna Straja și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de persoana vătămată și față de imobilul de domiciliu.

Ordinul de protecție a fost adus la cunoștința agresorului, acesta părăsind imobilul.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiuniii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche