Dorin Goian a fost căutat de FC Argeș. „Voiau să vin acum”. De ce a refuzat oferta

Foresta Suceava, formație din Seria 1 în Liga 3, a terminat sezonul regular și va începe play-off-ul de pe prima poziție, urmând să lupte și de această dată pentru un loc în Liga 2, pentru promovare. Antrenorul Dorin Goian a decis să continue chiar dacă a fost ofertat de o formație din prima divizie.

Dorin Goian a confirmat că a purtat anumite dialoguri cu un club din SuperLiga României, dar că momentan nu se gândește să plece de la Foresta, unde are șansa să îndeplinească un obiectiv dorit de conducere de câțiva ani.

„Da, a existat un interes din partea unei echipe din Liga 1 pentru mine. Nu pot să dau numele, dar da, a existat o discuţie. Discuţiile s-au oprit pentru că voiau să vin acum, iar eu nu puteam să las Foresta acum, pentru să suntem într-un moment bun.
Sunt oameni cărora le-am dat un cuvânt, le-am spus că voi rămâne până în vară. Mi-aş dori să antrenez o echipă din Liga 1”
, a declarat Dorin Goian, citat de PlaySport.

Din informațiile pe care le deținem, oferta ar fi fost făcută de FC Argeș, club aflat pe penultimul loc în SuperLigă, cu șanse mici pentru evitarea retrogradării. 

Foresta Suceava are în acest sezon 13 victorii, trei egaluri și două înfrângeri, după cele 18 meciuri din campionatul Seriei I a Ligii a III-a. Galben-verzii au strâns 42 de puncte, cu cinci peste ocupanta locului 2, Bucovina Rădăuţi, și nouă peste locul 3, CSM Ceahlăul. Locul 4 și ultima calificată în play-off este CSM Bacău, tot 33 de puncte.

În prima etapă din play-off, Foresta Suceava va juca pe teren propriu, cu CSM Ceahlăul, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Stadionul Areni.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.