Elev bătut cu sălbăticie la școala din Frătăuții Noi. Profesorii acuzați că au încercat să mușamalizeze cazul

Incidentul s-a produs în comuna Frătăuţii Noi din judeţul Suceava. Mama unui băiat acuză că acesta a fost bătut de un licean în apropierea școlii și nici măcar nu a fost anunțată. Ba mai mult, femeia spune că profesorii ar fi vrut să mușamalizeze totul.

Incidentul s-a petrecut chiar în apropierea şcolii. Un băiat de 16 ani a venit la respectiva unitate de învăţământ chemat fiind de un alt profesor. Acolo l-a întâlnit pe elevul de 14 ani şi l-a lovit imediat fără să stea pe gânduri. Se pare că totul s-a petrecut din cauza faptului că victima ar fi avut un conflict cu un prieten de-al agresorului.

Elevul s-a dus apoi la baie, s-a spălat şi a continuat orele. Ajuns acasă a început să se simtă rău. Apoi a fost dus la UPU Suceava. Acolo le-a povestit medicilor şi mamei ce s-a întâmplat, lucru confirmat şi de examinările medicale.

Avea răni destul de grave la faţă, în special în zona nasului. Mama spune că s-a încercat muşamalizarea întregului incident şi că profesorii nu ar fi intervenit aşa cum trebuie în astfel de cazuri.

Femeia a mers la poliţie unde a depus o plângere şi speră să se facă dreptate.Tatăl agresorului i-ar fi cerut femeii să renunţe la plângere. Poliţiştii au deschis totuşi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.
Mai nouă Mai veche