MedLife cumpără 51% din Provita, grup care deține o clinică la Suceava. Tranzacția a fost aprobată de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Med Life SA preia pachetul majoritar de participații la capitalul social al Centrul de Diagnostic și Tratament Provita SRL.

În luna octombrie, MedLife a anunțat că intră în acționariatul Provita prin preluarea a 51% din pachetul de acțiuni.

Grupul Medical Provita, care ȋn prezent include cinci clinici și un laborator de analize, ȋn București, a anunțat că se extinde. Prima clinică din afara Capitalei a fost deschisă ȋn Suceava, ȋn urma unei investiții de 2,5 milioane euro.

Grupul Provita ȋși schimbă denumirea și devine Nord. Procesul de rebranding va dura câteva luni, iar clinica din Suceava a fost lansată sub noua umbrelă.

Provita este un grup de centre medicale de excelență din București. Primul centru de imagistică a fost inaugurat în 2011, în incinta Institutului Național de Boli Infecțioase, iar în 2012 Provita a preluat o clinică medicală de servicii în ambulatoriu. În 2016 s-a deschis Spitalul Provita, specializat pe operații minim invazive.

Grupul Provita a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 74 milioane lei.

Grupul MedLife este operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziții în zona medicală din România, compania investind masiv în creșterea rețelei din România.

Odată cu finalizarea acestei achiziții, Grupul MedLife, va ajunge la un număr de 47 de tranzacții.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.