O bunică și-a pus capăt zilelor și a fost găsită fără viață de nepoata ei, la Ipotești

Marți, 7 martie 2023, la ora 11.35, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o femeie a fost găsită spânzurată într-o anexă a gospodăriei sale din comuna Ipotești, județul Suceava.

În urma cercetărilor, s-a constatat că femeia locuia în Ipotești, împreună cu nepoata și nora. Marți, în jurul orei 09.00, nora și nepoata au părăsit locuința, moment în care femeia s-a deplasat într-o anexă din spatele casei, a legat o funie de niște frânghii pe care se uscau rufe, legând celălalt capât în jurul gâtului, după care s-a spânzurat.

În jurul orei 11.30, neoata a revenit la domiciliu, ocazie cu care a găsit-o pe bunica sa spânzurată fără a prezenta semne vitale. Nepoata a apelat 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul, la ora 11.47 .

Împreună cu tehnicianul criminalist sosit la fața locului a fost examinat cadavrul și nu au fost constatate alte leziuni, exceptând șanțul în jurul gâtului creat de funia folosită la ștrangulare.

Femeia a mai avut în trecut o tentativă de suicid, în 2009, și avea o stare psihică instabilă în ultima perioadă.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceva în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche