Șofer de autoutilitară rănit după ce a fost lovit din spate de un camion, la Cajvana

Miercuri, 1 martie 2023, la ora 13:45, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza orașului Cajvana a avut loc un accident rutier cu o victimă.

Din verificările efectuate la fața locului s-a constatat faptul că Dumitru M., în vârstă de 60 de ani, conducea autoutilitara Scania pe DJ 178 D, din direcția Arbore spre centrul orașului Cajvana, iar la un moment dat nu a păstrat distanta regulamentară față autoutilitara Ford condusă de Constantin S., în vârstă de 44 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei Ford, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie toracică superioară simplă”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoutilitarei Scania, care nu a păstrat o distanță suficientă față de vehiculul din față pentru evitarea unei coliziuni.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche