Tânăr din Cajvana cu permisul suspendat, depistat beat la volan, la Dărmănești

Joi, 2 martie 2023, la ora 01:00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești pe DJ 209D de pe raza comunei Dărmănești, județul Suceava, au oprit în trafic autoturismul Audi condus de Vasile T., din orașul Cajvana.

Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu apartul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus Spitalul Județean Suceava, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În urma interogării bazelor de date s-a constatat faptul că tânărul figurează cu restricții, având dreptul de a conduce suspendat.

I s-a adus la cunoștință că din momentul testării cu aparatul etilotest și având în vedere rezultatul acestuia, nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la definitivarea cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche