Un muncitor beat s-a lovit la cap la o fabrică de cârnați din municipiul Suceava

La data de 14 martie 2023, ora 09.24, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că la o fabrică de mezeluri din localitate unui angajat i s-a făcut rău la locul de muncă și a căzut pe hol, lovindu-se la nivelul capului.

Din primele verificări a reieșit faptul că bărbatul în vârstă de 44 ani, muncitor necalificat, în jurul orelor 09.20, în timp ce se deplasa în incinta societății s-a dezechilibrat și a căzut pe sol, suferind leziuni la nivelul capului.

La fața locului a intervenit un echipaj ambulanțier care a preluat victima și a transportat-o la UPU Suceava, fiind diagnosticată preliminar ,,status post criză comițială, traumatism cranio-facial, halenă alcoolică”.

Activitatea de cercetare la fața locului a fost efectuată de o echipă operativă din cadrul Biroului de Investigații Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche