VIDEO Accidentul de vineri dimineață, momentul impactului. Tânăra de la volan era în stare de ebrietate

Vineri, 31 martie 2023, la ora 03.23, Dumitrița C., de 21 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Ford pe strada Ana Ipătescu din direcția Primărie spre Centru, iar în dreptul scării E, bloc F, pe fondul vitezei excesive și al consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a acroșart un stâlp de iluminat public aflat pe direcția sa de mers, după care s-a oprit într-un alt stâlp aflat pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, aceasta fiind preluată de un echipaj medical și transportată la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Suceava pentru a fi examinat medical, unde au fost diagnosticată cu policontuzionat prin accident rutier.

De asemenea, acesta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii cu exacactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Mai nouă Mai veche