VIDEO Dorel de la Primăria Suceava lovește din nou. Indicatoare și marcaje contradictorii pe drumul spre Podul Unirii

Dorel de la Primăria municipiului Suceava a dat o nouă lovitură. De data asta a montat indicatoare și a trasat marcaje rutiere cu semnificații contradictorii pe drumul spre Podul Unirii.

Noua gafă a Primăriei Suceava a fost făcută la doar câțiva metri de trecearea de pietoni care la sfârșitul anului trecut a ajuns celebră în toată țara pentru că pornea dintr-un șanț și se oprea într-un parapet. Trecerea de pietoni a fost între timp corectată, dar o altă greșeală majoră a fost făcută în imediata apropiere. 

Pe sensul de mers spre Podul Unirii, la mai puțin de o sută de metri de trecerea de pietoni, a fost instalat un indicator care delimtează sfârșitul zonei în care depășirea este interzisă. În schimb, pe carosabil a fost aplicat un marcaj rutier care deliminează cele două sensuri de mers cu linie continuă, marcaj care interzice manevra depășirii. 

De asemenea, în capătul dinspre Podul Unirii, pe sensul de mers spre centrul orașului, a fost montat pe partea stângă un indicator care delimitează sfârșitul zonei cu depășirea interzisă și, în acealși loc, pe partea dreaptă un indicator care semnificația „Depășirea interzisă”, iar pe carosabil a fost trasată linie continuă între cele două sensuri de mers.

Mai nouă Mai veche