Buletin de presă, 24 aprilie 2023 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 23.04.2023, în jurul orei 14:30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, în localitatea Berchișești, un bărbat de 72 de ani din localitatea Gemenea a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un podeț.
Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La data de 23.04.2023, orele 15.02, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza localității, cvadriciclul condus de un bărbat de 22 de ani din municipiul Rădăuți.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că vehiculul condus de bărbatul de 22 de ani nu este înmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 23.04.2023 orele 17.22, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209A pe raza comunei Slatina, autouturismul condus de un localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 23.03.2023, ora 23.50, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 208 D, pe raza comunei Adâncata, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche