Minor din Cajvana rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod și a rupt un stâlp de electricitate

Duminică, 9 aprilie 2023, la ora 16:30, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza orașului Cajvana a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

În urma cercetărilor s-a constatat că Alin G., în vârstă de 17 ani, conducea autoturismul Ford Focus pe raza orașului Cajvana, dinspre centrul localității spre Soloneț, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod din afara părții carosabile, răsturnîndu-se cu autoturismul pe o parte, din accident rezultând rănirea șoferului. Tânărul a fost preluat și transportat cu ambulanța la Spitalul județean Suceava, unde ca diagnostic i s-a stabilit „politraumatism prin accident”.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului și distrugerea unui stâlp de electricitate.

Conducătorul auto nu putut fi testat cu aparatul etilometru, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără pemis de conducere”.
Mai nouă Mai veche