Polițiștii au confiscat ATV-ul neînmatriculat cu care se plimba un tânăr, la Marginea

Duminică, 23 aprilie 2023, la ora 15.02, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control un vehicul ATV care se deplasa pe drumul comunal neclasificat denumit popular „Strada Pădurii”, pe raza comunei Marginea, județul Suceava.

Conducător al autovehiculului a fost identificat Adrian R., în vârstă de 22 ani, din Marginea. Tânărul a precizat verbal faptul că ATV-ul îi aparține, fiind achiziționat de la o persoana din Marginea.

Polițiștii au efectuat verificări asupra vehicului tip cvadriciclu, fiind identificată aplicată pe șasiul acestuia poansonată o plăcuța cu o serie de șasiu. Având în vedere acestea, s-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date, constatându-se faptul că vehiculul ATV are o capacitate cilindrică de 150 cm cubi.

Polițiștii au efectuat verificări în bazele de date ale Poliției Române, constatându-se faptul că tânărul deține permis de conducere pentru categoriile AM, B1, B, BE, având drept de a conduce valabil.

Lucrătorul de poliție judiciară din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a dispus prin ordonanță ridicarea vehiculul tip ATV. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche