Șofer de 72 de ani rănit după ce s-a izbit cu Duster-ul într-un podeț din beton, la Berchișești

Duminică, 23 aprilie 2023, în jurul orei 14:30, Vasile G., de 72 de ani, din localitatea Gemenea, în timp ce conducea autoturismul Dacia Duster pe DJ 209C, în localitatea Berchișești, având direcţia de deplasare dinspre Măzănăiești către Gura Humorului, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă, a rulat prin canalul din pământ și beton pentru scurgerea apei pluviale, intrând în coliziune frontală cu un podeţ din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru efectuarea unor investigaţii medicale, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune frontală și cervicală”. Victima nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava cu aparatul etilometru, marca Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche