Un șofer din Bosanci a testat pozitiv la metamfetamină și metadonă, la un control în trafic în centrul municipiului Suceava

Duminică, 23 aprilie 2023, în jurul orelor 20.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au oprit pentru control pe strada Ciprian Porumbescu autoturismul Ford care se deplasa dinspre strada Vasile Bumbac înspre strada Nicolae Bălcescu și era condus de Denis G., din comuna Bosanci, județul Suceava.

Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Totodată, s-a procedat la testarea cu aparatul Drugtest, acesta indicând substanțele ,,methamphetamine” și ,,metadonă”.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii substanțelor prezente în organism.

A fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Mai nouă Mai veche