Doctoriță din Suceava înjughiată de soțul cu care era în divorț. Cei doi copii ai lor se aflau în casă

O doctoriţă din Suceava a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de soţul cu care se află în divorţ. Agresiunea s-a produs vineri dimineață, în locuința femeii, în care se aflau și cei doi copii minori ai cuplului. 

Atacul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 7:30, într-un apartament din cartierul George Enescu al municipiului Suceava. Bărbatul a atacat-o în casă, în timp ce copii lor, de 2 şi 4 ani, dormeau în cealaltă cameră. După atac, a mers şi s-a predat poliţiei.

Din postările de pe reţelele de socializare ale femeii, reiese că a mai fost agresată de soţ. Aceasta a mărturisit că, în urmă cu un an, stătea într-un centru pentru femeile abuzate, încercând să scape de soţul ei.

De altfel, ea s-a mutat, de la Iaşi la Suceava, ca medic rezident la Secția Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean, şi locuia cu chirie.

Bărbatul a intrat în casă peste femeie, iar între cei doi a izbucnit un scandal. Acesta a pus mâna pe un briceag şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona ochiului și în zona cervicală.
Mai nouă Mai veche