Două femei s-au ciocnit cu mașinile pe strada Dealu Crucii din satul Sfântu Ilie

Luni, 15 mai 2023, în jurul orelor 10:43, Anca C., de 43 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul BMW pe un drum închis circulației publice, având direcția de deplasare către strada Dealul Crucii din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, iar când a ajuns la intersecția cu strada Dealul Crucii, în timp ce efectua manevra de mers cu spatele, fără a fi dirijată de vreo persoană, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Ford condus de Cătălina B., de 62 de ani, din Sf. Ilie, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului au rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului Ford, precum şi avarierea celor două autoturisme. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie coloană cervicală, lombară, flanc drept din accident rutier”.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche