FOTO Trafic rutier oprit pe șoseaua de centură a Sucevei din cauza unui accident rutier. Circulația va fi reluată în jurul orei 17:00

Traficul rutier este oprit, joi, pe DN 2P - Varianta ocolitoare a municipiului Suceava, din cauza unui accident rutier produs pe tronsonul Moara - ieșirea spre Fălticeni. Poliția estimează că traficul va fi reluat la ora 17:00.

În accident a fost implicat un autotren care a fost scăpat de sub control pe centura ocolitoare a municipiului Suceava, pe tronsonul Moara - ieșirea spre Fălticeni, și a lovit glisiera laterală a șoselei, poziționându-se apoi transversal pe axul drumului.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Conducătorul autotrenului în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost preluat de către ambulanța SMURD TIM și a fost transportat la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit până în jurul orei 17.00.
Mai nouă Mai veche