Oprit pentru că se deplasa sinuos cu mașina în Câmpulung Moldovenesc, a fost găsit în stare de ebrietate și acum este anchetat penal

Luni, 8 mai 2023, la ora 04.09, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc l-a depistat pe Virgil C., în vârstă de 35 ani, din comuna Șerbăuți, județul Suceava, a condus autoturismul Chevrolet pe strada Calea Bucovinei din localitate, având direcţia de deplasare dinspre comuna Vama spre comuna Pojorâta, având o deplasare sinuoasă, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire.

Cu ocazia controlului efectuat și din discuțiile purtate cu conducătorul autoturismului s-a constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge la interval de o oră una de cealaltă, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

A fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche