Prins beat la volan, în Obcini, după un apel la 112

La data de 1 mai 2023, la ora 12.15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la magazinul mixt DoriMar situat în municipiul Suceava, pe bulevardul Gavril Tudoraş, se află un bărbat care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi intenţionează să plece din zonă cu autoturismul.

Un echipaj de poliție a identificat pe strada Gavril Tudoraş autoturismul Skoda, iar la ora 13.00 la volanul autoturismului s-a urcat un bărbat care a pornit deplasarea.

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză. La volan a fost identificat Dan V., de 45 de ani, din municipiul Suceava.

Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a reieşit o valoare de 1,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în prezenţa cadrelor medicale, șoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche