Târgul Ofertelor Educaționale, vineri, la SCS

Vineri, 19 mai 2023, între orele 10:00 și 14:00 va avea loc cea de a XXIII-a ediție a Târgului Ofertelor Educaționale din județul Suceava, în organizarea Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul CJRAE Suceava, la Shopping City Suceava.

Evenimentul își propune, ca și la edițiile anterioare, să faciliteze interacțiunea dintre elevii claselor a VII-a și a VIII-a cu reprezentanți ai instituțiilor de învățământ liceal, elevi și profesori din județ.

Sunt invitate să participle toate liceele, colegiile naționale și tehnice, unitățile de învățământ special, fiecare dintre ele având pus la dispoziție un stand, în care vor expune materiale informative, produse finale din cadrul proiectelor naționale și internaționale derulate sau alte informații relevante pentru fiecare instituție de învățământ. Și-au anunțat deja prezența 21 de instituții de învățământ liceal din județ.

Va fi o oportunitate pentru elevii de clasa a VIII-a, care s-au decis deja ce liceu își doresc să urmeze, să îi cunoască personal pe potențialii viitori profesori și să interacționeze cu colegii mai mari de liceu, precum și pentru elevii de clasa a VII-a de a se ghida în viitoarea alegere.

De asemenea specialiștii CJRAE Suceava, profesorii consilieri școlari, vor fi prezenți pentru a răspunde și ei întrebărilor din partea vizitatorilor, legate de orientarea școlară și în carieră.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, elevii liceeni vor avea la dispoziție o scenă pe care vor evolua cei mai talentați dintre ei, prezentând diferite momente artistice.

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul invitați reprezentanți ai IȘJ Suceava, CJ Suceava, CCD „George Tofan” din Suceava, precum și directorul CJRAE Suceava.
Mai nouă Mai veche