Thermonet anunță că de mâine oprește încălzirea centralizată în municipiul Suceava

Compania Thermonet SRL Suceava anunță, printr-un comunicat de presă, că începând de miercuri, 3 mai 2023, va sista furnizarea încălzirii în sistem centralizat pentru consumatorii din municipiul Suceava. 

„Vă informăm că, urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare, Thermonet SRL va proceda la sistarea furnizării încălzirii pentru municipiul Suceava, începând cu data de 03.05.2023, ora 8:00.

Instalațiile de încălzire din rețeaua secundară de alimentare cu agent termic, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor/scărilor de bloc rămân încărcate și sub presiune. Această măsură are în vedere protejarea instalațiilor de termoficare si evitarea degradării prin extinderea coroziunii (oxidării) .

În acest context vă reamintim că - în conformitate cu prevederile legale - este interzisă orice intervenție în instalațiile de termoficare fără acordul operatorului de sistem (SC Thermonet SRL). Pentru intervențiile neautorizate în rețea, precum si pentru orice alte acțiuni ale utilizatorilor care pot provoca daune materiale în instalațiile interioare ale imobilelor, Thermonet nu își asumă responsabilitatea.
Pentru oricare alte disfuncționalități sesizate cu privire la calitatea furnizării energiei termice, vă rugăm să informați de urgență dispeceratul Thermonet la numărul 0230.520.924”
, se arată în comunicatul de presă transmis de companie. 
Mai nouă Mai veche