Iulian Ionesi se întoarce la Bucovina Rădăuți pe funcția de team-manager. Ovidiu Murariu, antrenor principal

Schimbări radicale la Bucovina Rădăuți. Iulian Ionesi a revenit în club pe funcția de team manager, iar antrenor pricipal a fost numit Ovidiu Murariu. Staff-ul tehnic va fi completat de Cristi Butnariu, antrenor cu portarii, și Matei Balea, kinetoterapeut. 

Cosmin Nichiforiuc, director CSM Bucovina Răăduți: 
„Ne dorim ca pentru acest sezon să dăm randament nu doar în timpul campionatului, ci și în playoff, astfel Rădăuțiul să ajungă acolo unde îi este locul, cel puțin la baraj. Până la începerea campionatului avem încă un obiectiv: dezvoltarea infrastructurii, aceasta urmând să se îmbunătățească semnificativ prin crearea de condiții de recuperare, saună și bazine de răcire, și a câtorva spații de cazare".


Iulian Ionesi, team manager:
„Mă bucur că m-am întors acasă. Asigur suporterii acestei echipe că, alături de colegii mei, vom munci astfel încât să fim acolo unde era echipa la plecarea mea de acum doi ani, adică pe locul 1. Mă bucur că am găsit stabilitate la club, un director tânăr și dornic de performanță, o primărie ce oferă condiții foarte bune și banii la timp. Doamne ajută să fim acolo unde ne dorim cu toții!".


Ovidiu Murariu, antrenor principal:
„Sunt bucuros de interesul conducerii CSM Bucovina Rădăuți privind preluarea băncii tehnice pentru sezonul 2023-2024. Performanțele obținute în sezoanele anterioare ne obligă să menținem ștacheta cât mai sus și de aceea, atât eu, cât și colegii din staff: Iulian Ionesi, Cristi Butnariu și Matei Balean vom face tot posibilul să satisfacem publicul rădăuțean, fotbalul practicat de echipă să aducă cât mai mulți spectatori în tribună, iar finalul campionatului sa găsească echipa acolo unde ii este locul: în frunte".


Matei Claudiu Balean, kinetoterapeut:
„Mă bucură reîntoarcerea acasă. Cunoscând o parte din oamenii implicați, de la management, până la partea tehnică, sunt convins că toată lumea este dedicată atingerii obiectivelor și creării unui mediu profesionist. Doresc să îmi aduc contribuția la performanța echipei prin experiența acumulată până acum. Salut fanii din Rădăuți și sper să le oferim în acest sezon motive de bucurie prin victoriile noastre! Hai, Bucovina!”
Iulian Ionesi
Ovidiu Murariu
Cristian Butnariu
Matei Cladiu Balean
Mai nouă Mai veche