Programe de masterat internaționale oferite de Facultatea de Științe ale Educației

Începând cu anul academic 2023 – 2024, Facultatea de Științe ale Educației din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va deschide o nouă oportunitate de formare, prin programe de masterat internaționale.

Conferința de lansare a programului Erasmus Mundus Joint Master Resilience in Educational Contexts - EMJM FLOURISH va avea loc luni, 19 iunie, în intervalul orar 14.00 – 16.00, în Aula din corpul E al USV

Programul de studiu de masterat FLOURISH - Resilience in Educational Contexts se dezvoltă în cadrul parteneriatelor de excelență ale programului ERASMUS MUNDUS, fiind un program unic, dezvoltat de un consorțiu universitar European, cu adresabilitate la nivel global.

FLOURISH propune o abordare inovativă, cu scopul de a oferi posibilitatea absolvenților din domeniile educației, psihologiei, științelor sociale, educatorilor și practicienilor de a dezvolta contexte care să promoveze reziliența, pentru a-i abilita pe copii și tineri cu resursele și competențele necesare de a face față în mod eficient provocărilor din propriul traseu educațional și de dezvoltare.

Programul este oferit de un consorțiu coordonat de către Universitatea Malta, alături de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava fiind parteneri Universitatea Lisabona din Portugalia și Universitatea Creta din Grecia. La acest parteneriat se adaugă participarea altor cinci universități: Dalhousie University, Canada, Universitatea Pretoria, Africa de Sud, Universitatea Orebro, Suedia, Universitatea Sao Paolo, Brazilia, și European School Psychology Training Centre din Germania.
Mai nouă Mai veche