Un tânăr cu permisul reținut a încercat să-i prostească pe polițiștii din Rădăuți, dându-le numele fratelui mai mare. A fost identifcat și s-a ales cu un nou dosar penal

Luni, 5 iunie 2023, la ora 00:30, lucrătorii Poliției Municipiului Rădăuți - Compartimentul Rutier, au oprit autoturismul Audi care se deplasa pe strada Calea Bucovinei din Rădăuți, spre șoseaua de centură.

La volan autoturismului a fost identificată o persoană de sex masculin care a declarat verbal că nu are asupra sa documentele personale, doar cele ale autoturismului, însă a relatat faptul că se numește Iosif C., de 23 ani. Întrucât la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți mai există în lucru un dosar penal în care persoana de sex masculin de la volan este implicată, s-a constat faptul că la volanul autoturismului se află Iacob C., de 20 ani.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constat faptul că tânărul figurează ca fiind posesor al permisului de conducere însă acesta având mențiunea „cu restricții - reținut”, motiv pentru care acestuia i-a fost adus la cunoștință că i se va întocmi dosar de cercetare penală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru și drugtestest, ambele rezultate fiind negative.
Mai nouă Mai veche