BMW al IPJ Suceava implicat într-un accident mortal, la Adjud

accident BMW IPJ Suceava
Luni, 31 iulie 2023, în jurul orei 13:30, o autospecială din cadrul IPJ Suceava care se deplasa pe Drumul Național 2- E 85, din direcția București către Suceava, la intersecția cu DN 11 A (în afara municipiului Adjud, la intersecția cu DN11A, la km 233+800) a fost acroșată de un alt autovehicul care ar fi pătruns de pe un drum secundar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturismul care a pătruns pe DN 2. Cele două victime au fost transportate la spital. Din nefericire, una dintre victime, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturism a decedat la Spitalul Municipal Adjud.

„La ora 13:34 Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unui accident rutier produs pe DN2-E 85 intrare în Adjud. La solicitare s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ ) Vrancea tip B 2 cu asistent și echipajul de descarcerare SMURD. La accidentul rutier s-au identificat două victime, una sex feminin în vârstă de 52 ani inconștientă cu politraumatism prin accident rutier preluată și transportată la Spitalul Municipal Adjud la Centrul de Primiri Urgențe(CPU), unde medicul de gardă a constatat decesul. A doua victimă, un bărbat de 54 ani, șofer cu politraumatism prin accident rutier preluat și transportat la Spitalul Adjud la Centrul de Primiri Urgențe CPU de unde a fost solicitat transferul la Spitalul Județean Focșani la Unitatea de Primiri Urgențe cu echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ ) Vrancea de urgență tip C2 cu medic”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, citat de Ziarul de Vrancea
Mai nouă Mai veche