FOTO Polițiștii au descins la Zilele muncipiului Rădăuți

Peste 20 de polițiști, jandarmi, polițiști locali dar și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Suceava desfășoară o ampla acțiune de informare și responsabilizare a cetățenilor, turiștilor și tinerilor care participa în aceste zile la evenimentele sociale, artistice și culturale desfășurate pentru marcarea Zilelor Municipiului Rădăuți, în perioada 1-2 iulie 2023.

Toți agenții economici cu standuri și tarabe sunt reinstruiți cu privire la interdicția vânzării de alcool către minori.

Tinerii sunt implicați în activități interactive și discuții cu tematica preventivă pe linia prevenirii consumului de alcool și droguri.

Persoanele vârstnice primesc recomandări pentru reducerea riscului victimal asociat infracționalității stradale, contra persoanei și patrimoniului.

Doar în cursul zilei de ieri au fost distribuite peste 300 de materiale preventive și s-au purtat discuții responsabilizatoare cu circa 500 de persoane.

Aceste activități continua și în cursul acestei zile, siguranța participanților la Zilele Municipiului Rădăuți fiind o prioritate a forțelor de ordine.
Mai nouă Mai veche