Prinsă furând haine din containerul de la Curcubeul, după un apel la 112. Dosar penal întocmit de polițiști

Duminică, 9 iulie 2023, la ora 08:57, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană fură haine din containerele de colectare din zona Curcubeu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică. Polițiștii au luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că în timp ce se afla la trecerea de pietoni de pe bulevardul George Enescu, stația TPL, a observat o persoană care scotea haine din containerele pentru colectarea de îmbrăcăminte, după care și-a continuat deplasarea și a apelat 112.

Pe bulevardul George Enescu, în apropiere de stația TPL Curcubeul, polițiștii au observat o persoană care era urcată pe un container pentru colectarea de îmbăcăminte folosită și reutilizabilă și scotea haine din acesta.

A fost identificată Getuța G., de 39 de ani, din comuna Șcheia.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției municipiului Suceava, unde s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche