Asociaţia Sportivă „Ştefan cel Mare” Suceava organizează Cupa de Vară la tenis de masă

Asociaţia Sportivă „Ştefan cel Mare” Suceava organizează Cupa de Vară la tenis de masă
Asociaţia Sportivă „Ştefan cel Mare” Suceava organizează sâmbătă, 19 august 2023, în sala de sport a Colegiului Național „Ştefan cel Mare” din municipiul Suceava, competiția Cupa de Vară la tenis de masă, turneu de categoria B din circuitul național AmaTur.

Competiția va fi organizată pe două secțiuni și pot participa cel mult 72 de sportivi. La prima secțiune pot participa jucătorii de la categoriile Hobby și Avansați, iar la cea de-a doua jucătorii de la categoriile Open și Elite.

Turneul se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci seturi. Participanții vor fi repartizați în grupe inferioare de câte șase jucători, unde joacă fiecare cu fiecare, iar primii patru clasați se vor califica în grupele superioare. Primii doi clasați în grupele superioare vor intra pe tabloul eliminatoriu.

Concursul se va desfășura pe 12 mese autorizate ITTF și vor fi utilizate mingi din plastic Gewo***. Jucătorii de pe primele patru locuri la fiecare dintre cele două secțiuni vor fi premiați cu diplome, medalii și cupe.

Înscrierile se pot face pe forumul AmaTur, la adresa https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1087217, sau telefonic, la numărul 0742127919 (prof. Adrian Cojocaru).
Mai nouă Mai veche